Chengdu (6 mrt 2020)

Corona: conferentie in zusterstad Maastricht hoogst onzeker

Het is niet zeker dat de gemeente Maastricht dit voorjaar afreist naar Chengdu voor de jaarlijkse bijeenkomst van zustersteden van die Chinese stad.

Bovens: Limburg gaat in 2016 scoren met China

Limburg kan volgend jaar rekenen op enkele Chinese investeringen.

Zuyd Hogeschool geeft voortaan ook les in China

Zuyd Hogeschool gaat praktijkonderwijs aanbieden in China. In Chengdu is daarvoor een expertisecentrum van start gegaan.

Burgemeester Penn op dienstreis naar zusterstad Chengdu

Nog geen drie maanden na haar aantreden is burgemeester Annemarie Penn van Maastricht toe aan haar eerste grote buitenlandse dienstreis.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV