Weertenaar gepakt voor illegaal inzamelen chemisch afval

Een 55-jarige man uit Weert is dinsdag aangehouden, op verdenking van het structureel illegaal inzamelen van gevaarlijk afval.

Brandweer en politie rukken uit voor emmer chemisch afval

De hulpdiensten kregen zondagochtend een melding van een bodemverontreiniging in Plasmolen. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een gedumpt emmertje chemisch afval.

Drugsafval geloosd in natuurgebied bij Weert

In natuurgebied Weerter- en Budelerbergen, op de grens van Limburg en Brabant, is maandagavond waarschijnlijk vloeibaar drugsafval uit een rijdende auto gegooid.

Chemisch afval en grof vuil gedumpt in bos Haelen

In een bos bij Haelen is op Kerstochtend een voorraad chemisch afval en grof vuil gevonden.

Mogelijk strafzaak tegen afvalsjoemelaar uit Weert

Het Openbaar Ministerie onderzoekt of er een strafzaak komt tegen afvalsjoemelaar Wim Breukers uit Weert.

Limburg wil niet meer opdraaien voor opruimen giftig afval

Provincies willen niet langer opdraaien voor het opruimen van giftig afval dat afvalinzamelaars achterlaten. Aanleiding zijn de schoonmaakoperaties bij BM-Recycling, die vooral Limburg en Brabant veel geld kosten.

Verdachte vaten aangetroffen in woning Kerkrade

In een leegstaande woning in Kerkrade zijn woensdagmiddag verdachte vaten gevonden.

Edelchemie draait op voor opruimen fabrieksterrein

Het voormalige recyclingbedrijf Edelchemie in Panheel moet opdraaien voor de kosten die de provincie heeft gemaakt om het voormalige fabrieksterrein te saneren.

Vat Eygelshoven (19 november 2015)
Politie ontdekt vat met chemicaliën in Eygelshoven

De politie heeft donderdagmiddag een groot vat met chemicaliën ontdekt in Eygelshoven.

Videobeelden van dumping chemicaliën in straat Ospel

De brutale dumping van chemisch afval, donderdag op de Onze Lieve Vrouwenstraat in Ospel, is vastgelegd door een bewakingscamera.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!