Chemicaliën Venlo drugsafval (28 maart 2020)

Vaten met chemicaliën gedumpt in buitengebied Venlo

In het buitengebied van Venlo zijn zaterdag meerdere vaten met chemicaliën gedumpt. Vermoedelijk gaat het om drugsafval.

Opnieuw materiaal drugsproductie gevonden in woning

Voor de tweede keer in korte tijd zijn in een leegstaande woning aan de Kloosterlaan in Schinveld materialen gevonden die gebruikt worden voor de productie van synthetische drugs.

Loods gaat jaar op slot na cocaïnevangst

Burgemeester Monique de Boer van Roerdalen sluit een loods in Herkenbosch. In de loods aan de Veldweg was een cocaïnewasserij en -drogerij ontdekt.

Brandweer doorzoekt loods om bloemengeur

Vanwege de geur van wat vermoedelijk bloemen en struiken zijn, heeft de brandweer zondagmorgen vroeg in Heythuysen een loods binnenstebuiten gekeerd.

Acht arrestaties bij groot onderzoek naar chemicaliën

De Belgische politie en de Limburgse politie hebben in een onderzoek naar de internationale handel in chemicaliën voor drugs tot dusver acht personen opgepakt.

Onderzoek in loods na vondst chemicaliën

In een loods in Herkenbosch zijn zondagavond chemicaliën aangetroffen.

Eis: 16 maanden cel tegen Sittardenaar voor vervoer zoutzuur

Tegen een 46-jarige man uit Sittard is voor de rechtbank in Den Bosch zestien maanden cel geëist, omdat hij is betrapt op het illegale vervoer van honderd jerrycans met in totaal 2500 liter zoutzuur.

Vat met chemicaliën gedumpt in Heibloem

In Heibloem is een groot vat met nog onbekende chemicaliën achtergelaten.

Man gewond door chemische stof in Weert

Een man is woensdagavond in Weert gewond geraakt door een bijtende, chemische stof.

Plaksel stroomt uit gevallen containers op Binnenring

De Euregioweg tussen Kerkrade en Heerlen is maandagmorgen besmeurd met een, zoals de brandweer het omschrijft, lijm-achtige vloeistof.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV