Opnieuw materiaal drugsproductie gevonden in woning

Voor de tweede keer in korte tijd zijn in een leegstaande woning aan de Kloosterlaan in Schinveld materialen gevonden die gebruikt worden voor de productie van synthetische drugs.

Loods gaat jaar op slot na cocaïnevangst

Burgemeester Monique de Boer van Roerdalen sluit een loods in Herkenbosch. In de loods aan de Veldweg was een cocaïnewasserij en -drogerij ontdekt.

Brandweer doorzoekt loods om bloemengeur

Vanwege de geur van wat vermoedelijk bloemen en struiken zijn, heeft de brandweer zondagmorgen vroeg in Heythuysen een loods binnenstebuiten gekeerd.

Acht arrestaties bij groot onderzoek naar chemicaliën

De Belgische politie en de Limburgse politie hebben in een onderzoek naar de internationale handel in chemicaliën voor drugs tot dusver acht personen opgepakt.

Onderzoek in loods na vondst chemicaliën

In een loods in Herkenbosch zijn zondagavond chemicaliën aangetroffen.

Eis: 16 maanden cel tegen Sittardenaar voor vervoer zoutzuur

Tegen een 46-jarige man uit Sittard is voor de rechtbank in Den Bosch zestien maanden cel geëist, omdat hij is betrapt op het illegale vervoer van honderd jerrycans met in totaal 2500 liter zoutzuur.

Vat met chemicaliën gedumpt in Heibloem

In Heibloem is een groot vat met nog onbekende chemicaliën achtergelaten.

Man gewond door chemische stof in Weert

Een man is woensdagavond in Weert gewond geraakt door een bijtende, chemische stof.

Plaksel stroomt uit gevallen containers op Binnenring

De Euregioweg tussen Kerkrade en Heerlen is maandagmorgen besmeurd met een, zoals de brandweer het omschrijft, lijm-achtige vloeistof.

Vaten met onbekende inhoud gevonden bij leeg pand Weert

Bij een leegstaand woonhuis in Weert zijn maandagmiddag zo'n 60 vaten met nog onbekende inhoud gevonden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!