Overslaan en naar de inhoud gaan

Chefkok vertrekt bij Château Neercanne

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 12:33

De gevallen sterrenzaak Château Neercanne raakt chefkok Gilbert von Berg kwijt.

Von Berg begint een eigen restaurant in de Maastrichtse wijk Wyck, meldt lifestyleblad Chapeau.

Uit eigen keuken
De 38-jarige Von Berg leidt sinds 2017 de keuken van Chateau Neercanne, waar hij het vak leerde van sterrenchef Hans Snijders. Een jaar nadat Von Berg het stokje overnam verloor het gerenommeerde restaurant zijn Michelinster. De bedoeling was aanvankelijk om die ster terug te veroveren, maar Von Berg heeft nu besloten zijn eigen zaak te beginnen.

Hoofdkelner
Behalve de chefkok verliest Chateau Neercanne ook maître d’hotel of hoofdkelner Dennis Lemmens. Hij gaat aan de slag bij Winselerhof, een andere zaak van de Oostwegel Collection.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen