Overslaan en naar de inhoud gaan

Chef-kok De Leuf uitgeroepen tot Talent van het Jaar

Geplaatst opwoensdag 9 november 2016 - 13:41

Chef-kok Bas van Kranen van sterrenrestaurant De Leuf in Ubachsberg is door restaurantgids Gault- Millau uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar.

Van Kranen (26) uit Maasbracht werkt sinds 2012 bij De Leuf, eerst als leerling-kok, later als sous-chef.

Paul van de Bunt
Na het overlijden in 2014 van de grondlegger van het restaurant, Paul van de Bunt, nam Van Kranen de leiding in de keuken over, samen met de zoon van Van de Bunt, Robin.

Youtube, MissetHoreca

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgs sterrenrestaurant verliest chef aan eind van jaar
Van de Bunt: 'De Leuf heeft een ster gewonnen'
Zoon van sterrenkok wordt klaargestoomd voor De Leuf
Restaurant Horeca Uiteten
De Leuf verliest tweede Michelin-ster
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen