Overslaan en naar de inhoud gaan

Check je route: snelweg A67 drie weekenden dicht

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 6:52

De snelweg A67 is de komende drie weekenden dicht tussen de knooppunten Zaarderheiken en Leenderheide.

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg van Venlo naar Eindhoven. De wegafsluiting duurt van vrijdag 21:00 uur tot maandag 5:00 uur.

Omleiding
Doorgaand verkeer vanuit Venlo richting Den Bosch wordt omgeleid via Nijmegen over de A73, de A50 en de A59. Verkeer richting Eindhoven en Antwerpen wordt omgeleid via Maasbracht, over de A73 en de A2.

Lokaal verkeer kan wel gedeeltelijk gebruik maken van de A67. De exacte afsluitingen verschillen per weekend. Bekijk de details hier.

Nieuw asfalt
Deze werkzaamheden vallen onder het reguliere onderhoud aan de snelwegen. Zo wordt onder meer het asfalt vervangen en de vangrail gecontroleerd.

Ook in de weekenden van 21 tot 24 juni en 28 juni tot 1 juli is de A67 van Venlo richting Eindhoven dicht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen