Overslaan en naar de inhoud gaan

Check je route: A73 meerdere nachten dicht

Geplaatst opvrijdag 16 augustus 2019 - 7:43

De snelweg A73 is komende week enkele nachten dicht tussen Vierlingsbeek en Horst-Noord vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Zowel het doorgaande als het lokale verkeer kan geen gebruik maken van het de snelweg. Ook parkeerplaats De Wuust is dicht.

Omleiding
De snelweg is vanaf maandag 19 augustus drie nachten op rij in zuidelijke richting afgesloten tussen 21:00 uur 's avonds en 5:00 uur 's ochtends.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de omleidingsroutes. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van zo'n tien minuten.

Werkzaamheden
Rijkswaterstaat gaat in de komende weken ook op andere Limburgse snelwegen onderhoud aan het asfalt uitvoeren.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen