Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur zonder rijbewijs met gsm in de weer

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 22:35

De verkeerspolitie in Limburg heeft zondag een automobilist op de bon geslingerd die aan het bellen was tijdens het rijden. Dat is verboden.

Toen de automobilist was gestopt op last van de politie en zijn papieren werden gecontroleerd, bleek dat zijn rijbewijs eerder al was ingevorderd. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Niet handig
De politie vond de actie van de automobilist niet zo slim: "Als je dan met een ingevorderd rijbewijs toch gaat rijden, zorg dan in het vervolg dat je niet onze aandacht trekt door met je telefoon bezig te zijn tijdens het rijden", schrijft het Team Verkeer Politie Limburg met een knipoog op Facebook.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen