Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur Limburgse truck komt om bij aanrijding en brand

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 19:44

Een vrachtwagenchauffeur die reed in een vrachtwagen van transportbedrijf Haumann uit Well is om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de snelweg A50 bij Oss.

De vrouw bestuurde een vrachtwagen die donderdagavond rond 17:00 uur achterop een andere vrachtwagen botste.

Identiteit
Allebei de voertuigen vlogen daarna in brand. De trucker van de achterste vrachtwagen kon zich niet meer redden en overleed ter plekke. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven.

Ervaren
Volgens Omroep Brabant is het slachtoffer een vrouw die al enkele jaren bij het bedrijf uit Well werkte. "Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik wil nu niets zeggen en wil eerst mijn chauffeurs informeren. Een aantal is hier, maar veel zijn er onderweg", aldus de directeur.

De politie in Oost-Brabant onderzoekt hoe het ongeluk precies is gebeurd. Vanwege de aanrijding en de brand werd de snelweg tussen Eindhoven en Nijmegen in beide richtingen urenlang afgesloten, met lange files tot gevolg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen