Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur Limburgse truck komt om bij aanrijding en brand

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 19:44

Een vrachtwagenchauffeur die reed in een vrachtwagen van transportbedrijf Haumann uit Well is om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de snelweg A50 bij Oss.

De vrouw bestuurde een vrachtwagen die donderdagavond rond 17:00 uur achterop een andere vrachtwagen botste.

Identiteit
Allebei de voertuigen vlogen daarna in brand. De trucker van de achterste vrachtwagen kon zich niet meer redden en overleed ter plekke. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven.

Ervaren
Volgens Omroep Brabant is het slachtoffer een vrouw die al enkele jaren bij het bedrijf uit Well werkte. "Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik wil nu niets zeggen en wil eerst mijn chauffeurs informeren. Een aantal is hier, maar veel zijn er onderweg", aldus de directeur.

De politie in Oost-Brabant onderzoekt hoe het ongeluk precies is gebeurd. Vanwege de aanrijding en de brand werd de snelweg tussen Eindhoven en Nijmegen in beide richtingen urenlang afgesloten, met lange files tot gevolg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen