Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur Limburgse truck komt om bij aanrijding en brand

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 19:44

Een vrachtwagenchauffeur die reed in een vrachtwagen van transportbedrijf Haumann uit Well is om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de snelweg A50 bij Oss.

De vrouw bestuurde een vrachtwagen die donderdagavond rond 17:00 uur achterop een andere vrachtwagen botste.

Identiteit
Allebei de voertuigen vlogen daarna in brand. De trucker van de achterste vrachtwagen kon zich niet meer redden en overleed ter plekke. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven.

Ervaren
Volgens Omroep Brabant is het slachtoffer een vrouw die al enkele jaren bij het bedrijf uit Well werkte. "Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik wil nu niets zeggen en wil eerst mijn chauffeurs informeren. Een aantal is hier, maar veel zijn er onderweg", aldus de directeur.

De politie in Oost-Brabant onderzoekt hoe het ongeluk precies is gebeurd. Vanwege de aanrijding en de brand werd de snelweg tussen Eindhoven en Nijmegen in beide richtingen urenlang afgesloten, met lange files tot gevolg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen