Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur hoogbejaarde drenkeling Weert meldt zich

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 10:21

De politie heeft de man gevonden die een hoogbejaarde vrouw vlak voordat ze verdronk had afgezet bij de Zuid-Willemsvaart in Weert.

De 90-jarige vrouw stapte bij de man uit de wagen bij restaurant De Sluis, vlakbij het kanaal. Even later werd de vrouw dood in het water gevonden.

Meer duidelijkheid
De politie hoopte dat de chauffeur meer duidelijkheid kon geven over het overlijden van de vrouw. "We hebben een gesprek met hem gehad, maar dat heeft helaas niet meer informatie opgeleverd", laat een woordvoerder van de politie weten. De man en vrouw waren bekenden van elkaar, maar over de exacte relatie worden geen mededelingen gedaan.

Lees ook: Politie zoekt chauffeur 90-jarige overleden drenkeling Weert

Ongeval of zelfdoding
De politie liet eerder al weten dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf. Of het om een ongeval gaat of zelfdoding is uit het verdere onderzoek niet duidelijk geworden, aldus de politie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen