Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur en zoontje gewond na aanrijding vrachtwagens A2

Geplaatst opdinsdag 4 augustus 2020 - 15:33

Een chauffeur en zijn zoontje zijn dinsdagmiddag gewond geraakt nadat de vrachtwagen waarin ze zaten op de A2 op een andere truck botste.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur ter hoogte van Ell.

File
Daar stond al een file door een eerder ongeluk op de snelweg. De voorste vrachtwagen remde af, maar de truck achter hem reageerde daar te laat op en knalde achterop zijn voorganger. Daarbij raakte de chauffeur en zijn zoontje gewond. Beide zijn meegenomen naar het ziekenhuis.

Vangrail
Het ongeluk zorgt voor een grote ravage op de A2. Beide trucks moeten worden weggesleept, wat volgens Rijkswaterstaat nog tot minstens 16.00 uur gaat duren. Ook de vangrail moet hersteld worden, maar dat probeert Rijkswaterstaat na de spits te doen.

Rijstrook dicht
Door het ongeluk is de linkerrijstrook van de A2 in noordelijke richting afgesloten. Dat zorgde rond 15.30 uur voor een vertraging van ruim een halfuur. Veel verkeer probeert het ongeluk te omzeilen door de Napoleonsbaan en de N280 langs Baexem, waardoor ook die wegen vastlopen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen