Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur bewusteloos in wrak in Posterholt

Geplaatst opzondag 12 oktober 2014 - 10:10

Uit het wrak van een auto in Posterholt is zondagmorgen de bestuurder gered, die na een aanrijding buiten bewustzijn achter het stuur zat.

De auto werd zondagmorgen rond half acht gevonden tegen een boom aan de Roermondseweg. De bestuurder was niet bij kennis; het was niet duidelijk of de man bewusteloos was of dat hij gewoon sliep.

De brandweer kwam eraan te pas om de man uit het wrak te halen. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht, waar onder meer een bloedmonster wordt genomen. Het vermoeden bestaat dat de man alcohol of drugs heeft gebruikt.

Fer Traugott
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Uitslaande brand Posterholt onder controle
Hulpdiensten rukken massaal uit voor enge droom
Zwarte VW Golf 5
Zwarte Golf rijdt door na aanrijding Posterholt
Uitslaande woningbrand in Posterholt
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen