Overslaan en naar de inhoud gaan

Chauffeur afgeleid door gsm: auto belandt in akker

Geplaatst opvrijdag 17 januari 2020 - 17:56

Bellen en tegelijk een voertuig besturen is niet altijd een goed idee. Dat weet nu ook de bestuurder van een Mercedes in Baexem.

De man reed rond 17:15 uur vrijdagmiddag over de Bosstraat in Baexem toen hij volgens een correspondent ter plaatse in een bocht werd afgeleid doordat zijn telefoon overging.

Met de schrik vrij
De wagen raakte van de weg en belandde iets lager in een akker op z'n kant. De man kon zelf uit zijn auto klimmen en kwam met de schrik vrij.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen