Wethouder is schijtende duiven en ganzen zat

Duiven en ganzen teisteren de binnenstad van Heerlen met hun uitwerpselen. Wethouder Charles Claessens vindt dat het tijd is voor maatregelen.

Gestolen putdeksels zetten gemeentebestuur voor raadsel

In Heerlen hebben dieven het de laatste tijd gemunt op putdeksels. De afgelopen weken zijn er maar liefst 70 deksels gestolen.

CDA Heerlen hoopt op doorstart fusieplannen

De Heerlense CDA-fractievoorzitter Charles Claessens hoopt dat het de provincie lukt om Heerlen en Landgraaf alsnog bij elkaar aan tafel te krijgen, om zo een fusie tot stand te krijgen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV