Dit is de winnaar van hét terras van Limburg 2019

De stemmen zijn geteld: het Derlon Hotel heeft het populairste terras van Limburg.

Dit zijn de finalisten voor het beste terras van Limburg

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Wat vind jij het beste terras van Limburg?

Ook dit jaar gaan lifestyleblad Chapeau en 1Limburg weer samen op zoek naar het mooiste, leukste, beste of origineelste terras van Limburg.

De Leuf dubbele winnaar Limburgs Culinair Gala

Tijdens het eerste Limburgs Culinair Gala op Château St. Gerlach hebben twee medewerkers van restaurant De Leuf in Ubachsberg de award voor het beste jonge talent in de wacht gesleept.

GaultMillau 2019: Beluga, De Leuf en Sabero bij landelijke top

De restaurants Beluga Loves You in Maastricht, De Leuf in Ubachsberg en Sabero in Roermond behoren tot ‘de absolute top van Nederland’.

Dit zijn de kanshebbers voor het beste terras van Limburg

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Wat is het mooiste, leukste of gezelligste terras van Limburg?

Lifestyleblad Chapeau en 1Limburg gaan samen op zoek naar het mooiste, leukste, beste of gezelligste terras van Limburg.

Toine Hermsen
Toine Hermsen opent nieuw restaurant bij Maastricht

Chefkok Toine Hermsen opent op 1 juni 2018 een boerderijrestaurant aan de rand van Maastricht. Zijn huidige restaurant in het centrum van de stad sluit de deuren.

Sterrenchef De Leuf vertrekt naar Amsterdam

Chef-kok Bas van Kranen krijgt vanaf januari de touwtjes in handen in het Amsterdamse sterrenrestaurant Bord'Eau.

Hans van Wolde
Sterrenkok Hans van Wolde wil nieuw toprestaurant openen

Sterrenchef Hans van Wolde, van Beluga in Maastricht met twee Michelinsterren, wil in Reijmerstok een nieuw restaurant openen, dat nóg exclusiever moet worden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!