Dit is de winnaar van hét terras van Limburg 2019

De stemmen zijn geteld: het Derlon Hotel heeft het populairste terras van Limburg.

Dit zijn de finalisten voor het beste terras van Limburg

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Wat vind jij het beste terras van Limburg?

Ook dit jaar gaan lifestyleblad Chapeau en 1Limburg weer samen op zoek naar het mooiste, leukste, beste of origineelste terras van Limburg.

De Leuf dubbele winnaar Limburgs Culinair Gala

Tijdens het eerste Limburgs Culinair Gala op Château St. Gerlach hebben twee medewerkers van restaurant De Leuf in Ubachsberg de award voor het beste jonge talent in de wacht gesleept.

GaultMillau 2019: Beluga, De Leuf en Sabero bij landelijke top

De restaurants Beluga Loves You in Maastricht, De Leuf in Ubachsberg en Sabero in Roermond behoren tot ‘de absolute top van Nederland’.

Dit zijn de kanshebbers voor het beste terras van Limburg

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Wat is het mooiste, leukste of gezelligste terras van Limburg?

Lifestyleblad Chapeau en 1Limburg gaan samen op zoek naar het mooiste, leukste, beste of gezelligste terras van Limburg.

Toine Hermsen
Toine Hermsen opent nieuw restaurant bij Maastricht

Chefkok Toine Hermsen opent op 1 juni 2018 een boerderijrestaurant aan de rand van Maastricht. Zijn huidige restaurant in het centrum van de stad sluit de deuren.

Sterrenchef De Leuf vertrekt naar Amsterdam

Chef-kok Bas van Kranen krijgt vanaf januari de touwtjes in handen in het Amsterdamse sterrenrestaurant Bord'Eau.

Hans van Wolde
Sterrenkok Hans van Wolde wil nieuw toprestaurant openen

Sterrenchef Hans van Wolde, van Beluga in Maastricht met twee Michelinsterren, wil in Reijmerstok een nieuw restaurant openen, dat nóg exclusiever moet worden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten