Overslaan en naar de inhoud gaan

Chaotisch MVV onderuit tegen FC Den Bosch

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 21:52

Na de onnodige thuisnederlaag vorige week tegen Telstar, heeft MVV vrijdagavond tegen FC Den Bosch geen revanche weten te nemen.

In stadion De Vliert gingen de Maastrichtenaren hard onderuit met 4-0.

Rechtzetten
De MVV-coach was na de thuisnederlaag vorige week tegen Telstar (1-2) niet te spreken over de prestatie van zijn team. Een dag later moest de selectie aan de hand van beelden de wedstrijd analyseren. Die fouten zouden tegen FC Den Bosch moeten worden rechtgezet, vond de coach. Het tegenovergestelde gebeurde ....

Lees ook: MVV heeft iets recht te zetten tegen Den Bosch

Geen basisplaats
De vaste waardes Jérome Deom, Joshua Holtby, Pieter Nys (al is die laatste niet helemaal fit) en Koen Kostons stonden opnieuw niet in de basis. Ook Serhat Kot had geen basisplaats. Usta liet doelman Nigel Bertrams zijn competitiedebuut maken en ook Thijmen Goppel kreeg zijn eerste basisplaats.

Vuurwerk
In de openingsfase zorgde het duffe spel voor weinig opwinding. Die kwam er wel, zij het niet door het voetbal. Na zeventien minuten werd de wedstrijd voor even stilgelegd. Vuurwerk werd vanuit het uitvak op het veld gegooid. Scheidsrechter Vermeiren liet omroepen dat dit niet nog een keer mocht gebeuren, anders zou het duel gestaakt worden.

Vuurwerk MVV FC Den Bosch (20 sep 2019)
Foto: Frank Kerbusch

Zonder gevolgen
Drie minuten later werd het spel hervat. De thuisclub kreeg twee kansen op rij die zonder gevolgen bleven. Nog steeds geen vuurwerk van de MVV-spelers. Wel bij de thuisploeg, die op voorsprong kwam in de 35e minuut. Dat bleef het ook tot aan de rust.

Geen gevaar
Meteen aan het begin van de tweede helft ging het goed fout. Den Bosch kwam op 2-0 in de 49e minuut, een minuut later gevolgd door de 3-0. Koen Kostons was vervolgens de eerste wissel, hij verving Nissilä. Even later kwam Jérome Deom Shermaine Martina vervangen. Met nog een kwartier te spelen en nadat Nigel Bertram voor de vierde keer gepasseerd was, kwam Serhat Kot in de ploeg voor Thijmen Goppel. Toch zorgden ook die wissel niet voor meer lijn in het spel of meer gevaar.

MVV ging weer kansloos van het veld en Den Bosch mocht zijn eerste overwinning van dit seizoen noteren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen