Overslaan en naar de inhoud gaan

Chaotisch MVV onderuit tegen FC Den Bosch

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 21:52

Na de onnodige thuisnederlaag vorige week tegen Telstar, heeft MVV vrijdagavond tegen FC Den Bosch geen revanche weten te nemen.

In stadion De Vliert gingen de Maastrichtenaren hard onderuit met 4-0.

Rechtzetten
De MVV-coach was na de thuisnederlaag vorige week tegen Telstar (1-2) niet te spreken over de prestatie van zijn team. Een dag later moest de selectie aan de hand van beelden de wedstrijd analyseren. Die fouten zouden tegen FC Den Bosch moeten worden rechtgezet, vond de coach. Het tegenovergestelde gebeurde ....

Lees ook: MVV heeft iets recht te zetten tegen Den Bosch

Geen basisplaats
De vaste waardes Jérome Deom, Joshua Holtby, Pieter Nys (al is die laatste niet helemaal fit) en Koen Kostons stonden opnieuw niet in de basis. Ook Serhat Kot had geen basisplaats. Usta liet doelman Nigel Bertrams zijn competitiedebuut maken en ook Thijmen Goppel kreeg zijn eerste basisplaats.

Vuurwerk
In de openingsfase zorgde het duffe spel voor weinig opwinding. Die kwam er wel, zij het niet door het voetbal. Na zeventien minuten werd de wedstrijd voor even stilgelegd. Vuurwerk werd vanuit het uitvak op het veld gegooid. Scheidsrechter Vermeiren liet omroepen dat dit niet nog een keer mocht gebeuren, anders zou het duel gestaakt worden.

Foto: Frank Kerbusch

Zonder gevolgen
Drie minuten later werd het spel hervat. De thuisclub kreeg twee kansen op rij die zonder gevolgen bleven. Nog steeds geen vuurwerk van de MVV-spelers. Wel bij de thuisploeg, die op voorsprong kwam in de 35e minuut. Dat bleef het ook tot aan de rust.

Geen gevaar
Meteen aan het begin van de tweede helft ging het goed fout. Den Bosch kwam op 2-0 in de 49e minuut, een minuut later gevolgd door de 3-0. Koen Kostons was vervolgens de eerste wissel, hij verving Nissilä. Even later kwam Jérome Deom Shermaine Martina vervangen. Met nog een kwartier te spelen en nadat Nigel Bertram voor de vierde keer gepasseerd was, kwam Serhat Kot in de ploeg voor Thijmen Goppel. Toch zorgden ook die wissel niet voor meer lijn in het spel of meer gevaar.

MVV ging weer kansloos van het veld en Den Bosch mocht zijn eerste overwinning van dit seizoen noteren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen