Overslaan en naar de inhoud gaan

Chaotisch MVV onderuit tegen FC Den Bosch

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 21:52

Na de onnodige thuisnederlaag vorige week tegen Telstar, heeft MVV vrijdagavond tegen FC Den Bosch geen revanche weten te nemen.

In stadion De Vliert gingen de Maastrichtenaren hard onderuit met 4-0.

Rechtzetten
De MVV-coach was na de thuisnederlaag vorige week tegen Telstar (1-2) niet te spreken over de prestatie van zijn team. Een dag later moest de selectie aan de hand van beelden de wedstrijd analyseren. Die fouten zouden tegen FC Den Bosch moeten worden rechtgezet, vond de coach. Het tegenovergestelde gebeurde ....

Lees ook: MVV heeft iets recht te zetten tegen Den Bosch

Geen basisplaats
De vaste waardes Jérome Deom, Joshua Holtby, Pieter Nys (al is die laatste niet helemaal fit) en Koen Kostons stonden opnieuw niet in de basis. Ook Serhat Kot had geen basisplaats. Usta liet doelman Nigel Bertrams zijn competitiedebuut maken en ook Thijmen Goppel kreeg zijn eerste basisplaats.

Vuurwerk
In de openingsfase zorgde het duffe spel voor weinig opwinding. Die kwam er wel, zij het niet door het voetbal. Na zeventien minuten werd de wedstrijd voor even stilgelegd. Vuurwerk werd vanuit het uitvak op het veld gegooid. Scheidsrechter Vermeiren liet omroepen dat dit niet nog een keer mocht gebeuren, anders zou het duel gestaakt worden.

Vuurwerk MVV FC Den Bosch (20 sep 2019)
Foto: Frank Kerbusch

Zonder gevolgen
Drie minuten later werd het spel hervat. De thuisclub kreeg twee kansen op rij die zonder gevolgen bleven. Nog steeds geen vuurwerk van de MVV-spelers. Wel bij de thuisploeg, die op voorsprong kwam in de 35e minuut. Dat bleef het ook tot aan de rust.

Geen gevaar
Meteen aan het begin van de tweede helft ging het goed fout. Den Bosch kwam op 2-0 in de 49e minuut, een minuut later gevolgd door de 3-0. Koen Kostons was vervolgens de eerste wissel, hij verving Nissilä. Even later kwam Jérome Deom Shermaine Martina vervangen. Met nog een kwartier te spelen en nadat Nigel Bertram voor de vierde keer gepasseerd was, kwam Serhat Kot in de ploeg voor Thijmen Goppel. Toch zorgden ook die wissel niet voor meer lijn in het spel of meer gevaar.

MVV ging weer kansloos van het veld en Den Bosch mocht zijn eerste overwinning van dit seizoen noteren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen