Overslaan en naar de inhoud gaan

Chaos op bedrijventerrein door geparkeerde trucks

Geplaatst opdonderdag 3 oktober 2019 - 16:42

Geparkeerde vrachtwagens veroorzaken een grote chaos op bedrijventerrein Trade Port West in Venlo.

Volgens de politie blokkeren tientallen geparkeerde trekkercombinaties de James Cookweg, waardoor het verkeer er vastloopt. Ook zijn bedrijven aan die weg maar moeilijk bereikbaar.

De politie probeert de weg weer vrij te krijgen.

Feestdag
Overlast door geparkeerde vrachtwagens is al jarenlang een groot probleem rond Venlo. Op Duitse feestdagen, zoals 3 oktober, is het Duitse wegennet gesloten voor vrachtverkeer waardoor veel truckers hun voertuig vlak over de grens parkeren voordat ze er weer mogen rijden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen