Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal wil bij Willem-Alexander en Máxima blijven slapen

Geplaatst opdonderdag 29 oktober 2015 - 15:44
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Foto: RTL

Chantal Janzen wil voor haar programma Chantal Blijft Slapen dolgraag een nachtje bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima logeren.

Het verzoek daarvoor staat al een tijdje uit, zegt de Tegelse tegen Radio 2.

Koelkast
"Ik kan toch allemaal dingen voor hen doen? Ze kunnen me toch gewoon gebruiken voor weet ik veel wat. Gewoon in huis. Weet ik veel", aldus Janzen. De presentatrice is vooral benieuwd naar het alledaagse. "Ik wil gewoon weten hoe die mensen opstaan en wat in hun koelkast staat."

Hard hoofd
Overigens heeft Janzen er weinig vertrouwen in dat het ook gaat lukken om een nachtje door te brengen bij het paar. "Ik heb er een hard hoofd in." Donderdagavond start het tweede seizoen van Chantal Blijft Slapen. In de eerste aflevering - vanaf 20:30 uur op RTL 4 - zijn de logeerpartijtjes bij haar ex Johnny de Mol en Bonnie St. Claire te zien.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

8 uur editie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

12 uur editie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Het laatste Limburgse nieuws

Gerelateerde berichten

'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
ANP
Weer een record voor Chantal Blijft Slapen
Joling wordt oud, Gordon wil wel door met Chantal

Meest gelezen

Uit eigen keuken
Uitgelicht
Jouw favoriete liedje in ruil voor jouw actie of donatie

Doe mee met de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank'! Van 11 t/m 21 december zetten alle medewerkers van L1 zich weer in om, samen met bedrijven, verenigingen en inwoners van Limburg, zoveel mogelijk voedselpakketten met langhoudbare producten in te zamelen. Help jij mee? Bedenk zelf een actie en meld deze aan op onze website of doneer online een voedselpakket. Makkelijker kan bijna niet... Als dank voor jouw hulp mag je vervolgens ook een verzoekplaatje aanvragen. De dj's van L1 draaien jouw favoriete liedje met plezier!

Meld hier jouw actie voor de voedselbank aan
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
Uitgelicht
AvondGasten, de talkshow van Limburg

Iedere werkdag met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen. AvondGasten is om 17:55 live op L1 TV en wordt herhaald om 20:55 en 22:55 uur.
Presentatie: Fabienne Nijsten, Sanders Kleikers en Kirsten Paulus

AvondGasten, elke werkdag op L1 TV
Uitgelicht
Haal de beste buuttes bij je in huis!

In aanloop naar het 55-jarig jubileum van de Limburgse Vereniging van Karnavalsartiesten (LVKA) is deze nieuwe dvd van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen gemaakt.
In samenwerking met L1 is een dvd samengesteld met daarop de winnende buuttes van de jaren 2010, 2011 en 2012 (met o.a. Fer Naus, Harold Schroijen, Har Daniels en Ger Frenken).
Een DVD mét lachgarantie!

Bestel nu de DVD in de L1 Shop
Uitgelicht
Doneer online een voedselpakket

Ook dit jaar kun je weer online een voedselbankpakket doneren in het kader van de actie 'L1, Samen voor de Voedselbank'. Door online te doneren kunnen er producten worden gekocht voor de Voedselbanken in Limburg. Hiermee help je maar liefst 6000 Limburgers! Je kunt kiezen tussen 3 online pakketten van €10, €25 en €100.

Doneer hier uw online voedselpakket