Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal wil bij Willem-Alexander en Máxima blijven slapen

Geplaatst opdonderdag 29 oktober 2015 - 15:44

Chantal Janzen wil voor haar programma Chantal Blijft Slapen dolgraag een nachtje bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima logeren.

Het verzoek daarvoor staat al een tijdje uit, zegt de Tegelse tegen Radio 2.

Koelkast
"Ik kan toch allemaal dingen voor hen doen? Ze kunnen me toch gewoon gebruiken voor weet ik veel wat. Gewoon in huis. Weet ik veel", aldus Janzen. De presentatrice is vooral benieuwd naar het alledaagse. "Ik wil gewoon weten hoe die mensen opstaan en wat in hun koelkast staat."

Hard hoofd
Overigens heeft Janzen er weinig vertrouwen in dat het ook gaat lukken om een nachtje door te brengen bij het paar. "Ik heb er een hard hoofd in." Donderdagavond start het tweede seizoen van Chantal Blijft Slapen. In de eerste aflevering - vanaf 20:30 uur op RTL 4 - zijn de logeerpartijtjes bij haar ex Johnny de Mol en Bonnie St. Claire te zien.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
ANP
Weer een record voor Chantal Blijft Slapen
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal slaapt bij Henny Huisman en Ferry Doedens
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen