Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal verklaart Huub de liefde: 'Ich hald van dich'

Geplaatst opmaandag 26 september 2016 - 20:31

Een leuke verrassing voor Huub Stapel. Niemand minder dan Chantal Janzen verklaarde hem maandag de liefde.

Stapel was te gast in het televisieprogramma 'Tijd voor MAX', dat maandag vanaf het Vrijthof in Maastricht werd uitgezonden. De acteur vertelde daar over de voorstelling Intouchables, waarmee hij maandagavond in Theater aan het Vrijthof staat.

Janzen, die net als Stapel uit Tegelen komt, liet in een speciale videoboodschap weten hoeveel de acteur voor haar betekent. Zo zei ze in dialect: "Ich hald van dich." Ook wilde ze even kwijt dat ze hem 'één van de beste acteurs van Nederland' vindt.

Huub Stapel was zo onder de indruk van de lieve woorden van Chantal dat hij naar eigen zeggen de rest van de uitzending (en ook daarna) bleef blozen.

Lees ook: Chantal Janzen weer in de race voor Zilveren Televizier-Ster.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bekend Nederland maakt zich op voor bruiloft Chantal Janzen
Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Flikken Rotterdam
Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam
Veel reacties op Tegels onderonsje van Chantal en Huub
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen