Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'

Geplaatst opwoensdag 3 februari 2016 - 16:08

Albert Verlinde is één van de bekende Nederlanders waar Chantal Janzen komend seizoen blijft slapen voor haar tv-programma Chantal Blijft Slapen.

Dat maakte Verlinde dinsdagavond bekend in RTL Boulevard.

Heerlijk
De roddelkoning van Nederland was bijzonder te spreken over de opnames. "Het was heerlijk. Volgens mij is in het najaar de uitzending."

Schijnheilig
Janzen en Verlinde hebben een turbulent verleden. De Tegelse noemde de RTL Boulevard-man in het verleden al eens 'schijnheilig'. Janzen verweet hem destijds vooral met een glimlach gemene dingen te zeggen. Ook was de RTL-presentatrice niet onverdeeld enthousiast dat haar mentor Joop van den Ende de leiding over zijn bedrijf overdroeg aan Albert Verlinde.

Omgeturnd
Van die strubbelingen lijkt echter niets meer over. Verlinde: "Ik ben helemaal omgeturnd. Het was ontzettend leuk."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Chantal Blijft Slapen' scoort
Kim wil dat Chantal blijft slapen: 'Laat lingerie maar thuis'
Joling wordt oud, Gordon wil wel door met Chantal
Chantal Janzen bezorgt Verlinde schaamrood op de kaken
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen