Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'

Geplaatst opwoensdag 3 februari 2016 - 16:08

Albert Verlinde is één van de bekende Nederlanders waar Chantal Janzen komend seizoen blijft slapen voor haar tv-programma Chantal Blijft Slapen.

Dat maakte Verlinde dinsdagavond bekend in RTL Boulevard.

Heerlijk
De roddelkoning van Nederland was bijzonder te spreken over de opnames. "Het was heerlijk. Volgens mij is in het najaar de uitzending."

Schijnheilig
Janzen en Verlinde hebben een turbulent verleden. De Tegelse noemde de RTL Boulevard-man in het verleden al eens 'schijnheilig'. Janzen verweet hem destijds vooral met een glimlach gemene dingen te zeggen. Ook was de RTL-presentatrice niet onverdeeld enthousiast dat haar mentor Joop van den Ende de leiding over zijn bedrijf overdroeg aan Albert Verlinde.

Omgeturnd
Van die strubbelingen lijkt echter niets meer over. Verlinde: "Ik ben helemaal omgeturnd. Het was ontzettend leuk."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Chantal Blijft Slapen' scoort
Kim wil dat Chantal blijft slapen: 'Laat lingerie maar thuis'
Joling wordt oud, Gordon wil wel door met Chantal
Chantal Janzen bezorgt Verlinde schaamrood op de kaken
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen