Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal over geheim voor goed huwelijk: veel seks

Geplaatst opwoensdag 16 december 2015 - 10:34

Veel seks, dat is het geheim voor een goed huwelijk. Althans volgens Chantal Janzen.

De Tegelse zei dat tegen Shownieuws.

Jaar getrouwd
Janzen deed de uitspraak in een item over haar huwelijk met haar grote liefde Marco Geeratz. Het was dinsdag precies een jaar geleden dat het stel in Londen trouwde.

Heel veel seks
Shownieuw toog daarom richting Janzen om haar te feliciteren met dit eerste jubileum. Daar bleek dat Janzen net terug was uit Londen waar ze samen met haar man herinneringen was gaan ophalen. Op de vraag wat het geheim voor een goed huwelijk was, gaf de presentatrice en actrice vervolgens een duidelijk antwoord: "Ik denk toch heel veel seksen."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Janzen mag niet rijden in Porsche (234.000 euro) van manlief
Chantal Janzen hield relatie met vriend geheim
Tranen vloeiden rijkelijk bij huwelijksreis Chantal Janzen
'Chantal was net een prinses'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen