Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal: 'Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn niet uit'

Geplaatst opvrijdag 16 oktober 2015 - 11:15

Chantal Janzen denkt niet dat Linda de Mol en Wendy van Dijk uit de mode zijn. Dat vertelde de presentatrice donderdag bij de nabeschouwing van het Televizier-gala.

Tijdens dat gala won de Tegelse de Zilveren Televizier-Ster. Ze moest het opnemen tegen BNN-presentatrices Floortje Dessing en Geraldine Kemper. De twee andere 'grote' presentatrices van RTL waren daarentegen niet genomineerd.

Lees ook: Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster.

De Mol maakte dit jaar voor het eerst in tien jaar geen kans op een Televizier-prijs en Van Dijk was vorig jaar al niet meer genomineerd voor de Televizier-Ster. Volgens Janzen zijn haar collega's niet uit. "Volgens mij is dat helemaal niet zo. Volgens mij kan het volgend jaar net weer zo zijn dat ze hier wel zitten."

Nabeschouwing-presentator Art Rooijakkers meent dat het er een ander tijdperk is aangebroken. "Het tijdperk waarin Linda en Wendy hier standaard zaten is niet meer."

Jonge talenten
Maar dat ziet Janzen anders. "Daar geloof ik echt geen barst van. Helemaal niet, helemaal niet. Er komen steeds meer jonge talenten bij, godzijdank, zoals Jan en Geraldine. Maar het heeft ook met het stemmen te maken, met de manier waarop. Ik hoop dat het stemmen iets toegankelijk wordt voor iedereen in alle leeftijden."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster
Eerste foto's van trouwjurk Chantal Janzen onthuld
Janzen en Stapel maken kans op Televizier-Ster
ANP
Chantal Janzen weer in de race voor Zilveren Televizier-Ster
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen