Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal: 'Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn niet uit'

Geplaatst opvrijdag 16 oktober 2015 - 11:15

Chantal Janzen denkt niet dat Linda de Mol en Wendy van Dijk uit de mode zijn. Dat vertelde de presentatrice donderdag bij de nabeschouwing van het Televizier-gala.

Tijdens dat gala won de Tegelse de Zilveren Televizier-Ster. Ze moest het opnemen tegen BNN-presentatrices Floortje Dessing en Geraldine Kemper. De twee andere 'grote' presentatrices van RTL waren daarentegen niet genomineerd.

Lees ook: Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster.

De Mol maakte dit jaar voor het eerst in tien jaar geen kans op een Televizier-prijs en Van Dijk was vorig jaar al niet meer genomineerd voor de Televizier-Ster. Volgens Janzen zijn haar collega's niet uit. "Volgens mij is dat helemaal niet zo. Volgens mij kan het volgend jaar net weer zo zijn dat ze hier wel zitten."

Nabeschouwing-presentator Art Rooijakkers meent dat het er een ander tijdperk is aangebroken. "Het tijdperk waarin Linda en Wendy hier standaard zaten is niet meer."

Jonge talenten
Maar dat ziet Janzen anders. "Daar geloof ik echt geen barst van. Helemaal niet, helemaal niet. Er komen steeds meer jonge talenten bij, godzijdank, zoals Jan en Geraldine. Maar het heeft ook met het stemmen te maken, met de manier waarop. Ik hoop dat het stemmen iets toegankelijk wordt voor iedereen in alle leeftijden."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster
Eerste foto's van trouwjurk Chantal Janzen onthuld
ANP
Chantal Janzen wint Televizier-Ster voor derde keer op rij
ANP
Chantal Janzen weer in de race voor Zilveren Televizier-Ster
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen