Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal: 'Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn niet uit'

Geplaatst opvrijdag 16 oktober 2015 - 11:15

Chantal Janzen denkt niet dat Linda de Mol en Wendy van Dijk uit de mode zijn. Dat vertelde de presentatrice donderdag bij de nabeschouwing van het Televizier-gala.

Tijdens dat gala won de Tegelse de Zilveren Televizier-Ster. Ze moest het opnemen tegen BNN-presentatrices Floortje Dessing en Geraldine Kemper. De twee andere 'grote' presentatrices van RTL waren daarentegen niet genomineerd.

Lees ook: Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster.

De Mol maakte dit jaar voor het eerst in tien jaar geen kans op een Televizier-prijs en Van Dijk was vorig jaar al niet meer genomineerd voor de Televizier-Ster. Volgens Janzen zijn haar collega's niet uit. "Volgens mij is dat helemaal niet zo. Volgens mij kan het volgend jaar net weer zo zijn dat ze hier wel zitten."

Nabeschouwing-presentator Art Rooijakkers meent dat het er een ander tijdperk is aangebroken. "Het tijdperk waarin Linda en Wendy hier standaard zaten is niet meer."

Jonge talenten
Maar dat ziet Janzen anders. "Daar geloof ik echt geen barst van. Helemaal niet, helemaal niet. Er komen steeds meer jonge talenten bij, godzijdank, zoals Jan en Geraldine. Maar het heeft ook met het stemmen te maken, met de manier waarop. Ik hoop dat het stemmen iets toegankelijk wordt voor iedereen in alle leeftijden."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster
Eerste foto's van trouwjurk Chantal Janzen onthuld
Janzen en Stapel maken kans op Televizier-Ster
ANP
Chantal Janzen weer in de race voor Zilveren Televizier-Ster
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen