Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen zorgt voor ontbijt na pyjamaparty

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 17:26

Chantal Janzen en een paar bezoekers krijgen tijdens Chantals Pyjama Party de primeur om als eerste bezoekers ooit te overnachten in de Ziggo Dome.

Via een winactie kunnen enkele gelukkigen een slaapplek bemachtigen in het muziekpaleis in Amsterdam.

Volkswagen-busjes
De grote zaal wordt na de eerste editie van Chantals Pyjama Party op vrijdag 15 november omgetoverd tot een slaapfeestje. De slaapgasten gaan na de Pyjama Party door met de afterparty en nemen dan plaats in een van de Volkswagen-busjes om de slaap te vatten. De volgende ochtend staat een luxe ontbijt in het gezelschap van Chantal Janzen te wachten.

Lees ook: Chantal Janzen staat twee keer in pyjama in Ziggo Dome

Bijna uitverkocht
De pyjama party op 15 en 16 november is volgens RTL bijna uitverkocht. Alleen voor de 15de zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen