Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen zorgt voor ontbijt na pyjamaparty

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 17:26

Chantal Janzen en een paar bezoekers krijgen tijdens Chantals Pyjama Party de primeur om als eerste bezoekers ooit te overnachten in de Ziggo Dome.

Via een winactie kunnen enkele gelukkigen een slaapplek bemachtigen in het muziekpaleis in Amsterdam.

Volkswagen-busjes
De grote zaal wordt na de eerste editie van Chantals Pyjama Party op vrijdag 15 november omgetoverd tot een slaapfeestje. De slaapgasten gaan na de Pyjama Party door met de afterparty en nemen dan plaats in een van de Volkswagen-busjes om de slaap te vatten. De volgende ochtend staat een luxe ontbijt in het gezelschap van Chantal Janzen te wachten.

Lees ook: Chantal Janzen staat twee keer in pyjama in Ziggo Dome

Bijna uitverkocht
De pyjama party op 15 en 16 november is volgens RTL bijna uitverkocht. Alleen voor de 15de zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen