Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen zet Edwin Evers voor schut

Geplaatst opdonderdag 27 oktober 2016 - 15:13

Chantal Janzen heeft Edwin Evers donderdagochtend in zijn eigen radioshow overgehaald om mee te doen met het tv-programma Chantal Blijft Slapen.

De dj van Radio 538 dacht dat Chantal een reclamepraatje zou afsteken voor haar eigen programma, maar het gesprek kreeg een opvallende wending.

Uitnodiging
Op het moment dat Evers vraagt naar het aantal afleveringen, slaat Janzen toe: "Nou heel veel, ik moet er nog een paar. Wat heb je vandaag te doen? Edwin, jij hebt ooit geroepen: 'ik kom'. Er is echter nog nooit een datum gekomen. Ik heb het idee dat jij er onderuit probeert te komen."

'Uitstellen'
Evers probeert in eerste instantie het aanbod van de Tegelse af te slaan. "Jij hebt me ooit gevraagd, maar ik heb inderdaad geprobeerd het zo lang mogelijk uit te stellen. Dat is tot nu toe zeer goed gelukt. Dit seizoen ook weer, want je bent al bijna klaar met opnemen, dus dat is helemaal goed."

'Deal'
Chantal Janzen laat het er niet bij zitten. "Ik heb nog nooit zoveel moeite gedaan om me aan te bieden bij een man. Ik ga vandaag komen ja. Ik ga de hele productie erop zetten. Jij dacht dat ik je gewoon belde voor een pr-praatje, maar wij dachten we gaan hem nu gewoon voor het blok zetten." Evers kan dan ook niet meer ontkomen aan het logeerpartijtje. "Nou ja, eh, jezus wat is dit nou weer. Nou ja, eh. Deal", aldus de verbouwereerde radiopresentator.

Uitzending
De eerste uitzending van het tweede seizoen van Chantal Blijft Slapen is donderdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Lees ook: Mark Rutte en koningspaar op verlanglijst Chantal Janzen

Youtube, Radio538

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Mark Rutte en koningspaar op verlanglijst Chantal Janzen
Chantal Janzen showt sexy lingerie aan Geraldine Kemper
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal Janzen slaapt met/bij Gordon
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen