Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen zet Edwin Evers voor schut

Geplaatst opdonderdag 27 oktober 2016 - 15:13

Chantal Janzen heeft Edwin Evers donderdagochtend in zijn eigen radioshow overgehaald om mee te doen met het tv-programma Chantal Blijft Slapen.

De dj van Radio 538 dacht dat Chantal een reclamepraatje zou afsteken voor haar eigen programma, maar het gesprek kreeg een opvallende wending.

Uitnodiging
Op het moment dat Evers vraagt naar het aantal afleveringen, slaat Janzen toe: "Nou heel veel, ik moet er nog een paar. Wat heb je vandaag te doen? Edwin, jij hebt ooit geroepen: 'ik kom'. Er is echter nog nooit een datum gekomen. Ik heb het idee dat jij er onderuit probeert te komen."

'Uitstellen'
Evers probeert in eerste instantie het aanbod van de Tegelse af te slaan. "Jij hebt me ooit gevraagd, maar ik heb inderdaad geprobeerd het zo lang mogelijk uit te stellen. Dat is tot nu toe zeer goed gelukt. Dit seizoen ook weer, want je bent al bijna klaar met opnemen, dus dat is helemaal goed."

'Deal'
Chantal Janzen laat het er niet bij zitten. "Ik heb nog nooit zoveel moeite gedaan om me aan te bieden bij een man. Ik ga vandaag komen ja. Ik ga de hele productie erop zetten. Jij dacht dat ik je gewoon belde voor een pr-praatje, maar wij dachten we gaan hem nu gewoon voor het blok zetten." Evers kan dan ook niet meer ontkomen aan het logeerpartijtje. "Nou ja, eh, jezus wat is dit nou weer. Nou ja, eh. Deal", aldus de verbouwereerde radiopresentator.

Uitzending
De eerste uitzending van het tweede seizoen van Chantal Blijft Slapen is donderdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Lees ook: Mark Rutte en koningspaar op verlanglijst Chantal Janzen

Youtube, Radio538

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Mark Rutte en koningspaar op verlanglijst Chantal Janzen
Chantal Janzen showt sexy lingerie aan Geraldine Kemper
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal Janzen slaapt met/bij Gordon
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen