Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen zet Cillessen en Depay voor schut

Geplaatst opvrijdag 17 oktober 2014 - 9:32

Chantal Janzen ontving donderdagavond de Zilveren Televizier-Ster Vrouw uit handen van Jasper Cillessen en Memphis Depay, waarna ze de voetballers voor schut zette.

"Dankjewel, Hans van Breukelen en Aaron Winter", zei de Tegelse toen ze de prijs kreeg overhandigd tijdens het Televizier-Gala. "Ja, ik weet niks van voetbal."

Twee of drie kussen?
Maar daar bleef het niet bij voor de voetballers. Toen ze Janzen feliciteerden met haar prijs werd duidelijk dat er vooraf geen afspraken waren gemaakt over het aantal kussen. Waar Memphis Depay drie kussen kreeg, kuste Jasper Cillessen de derde keer mis.

Youtube, AVROTROS
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster
ANP
Chantal Janzen wint Televizier-Ster voor derde keer op rij
ANP
Chantal Janzen weer in de race voor Zilveren Televizier-Ster
Janzen en Stapel maken kans op Televizier-Ster
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart