Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen wil wel, maar niet gevraagd voor songfestival

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 6:36

Hoewel het songfestival aan de neus van Maastricht voorbij ging, lijkt de enige andere prominente Limburgse inbreng onzeker. De Tegelse showbizzster Chantal Janzen is namelijk nog niet gevraagd voor de prestigieuze presentatieplek van het Eurovisie Songfestival.

"Nee", antwoordt ze woensdag tegen RTL Boulevard op de vraag of ze al is gebeld door de songfestivalorganisatie.

Wel interesse
Janzen is een vaak genoemde naam als favoriet voor het presentatieteam van het Europese liedjesfestijn in Rotterdam volgend jaar. Ze liet eerder al weten niet gevraagd te zijn. Maar nu volgens songfestivalgoeroe Cornald Maas binnenkort bekend wordt wie in mei de presentatie op zich neemt, is een presentatieplek voor Janzen hoogst onwaarschijnlijk. Ze heeft er wel nog steeds oren naar. "Ik denk dat als ik gevraagd zou worden, ik het wel zou doen."

NPO-lobby
De Tegelse, die deze maand nog een Zilveren Televizierster mocht ontvangen voor haar presentatiekunsten, denkt wel te weten waar het aan ligt. "Het is een NPO-feest, om het zo even te zeggen", zegt ze tegen RTL Boulevard. "En ik snap wel dat je daar gewoon mensen van de NPO voor vraagt. Maar ik vind het ook wel een een heel leuk gebaar als je omroepen samenvoegt en zegt: 'Goh, zullen we mensen delen?'"

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen