Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen wil wel, maar niet gevraagd voor songfestival

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 6:36

Hoewel het songfestival aan de neus van Maastricht voorbij ging, lijkt de enige andere prominente Limburgse inbreng onzeker. De Tegelse showbizzster Chantal Janzen is namelijk nog niet gevraagd voor de prestigieuze presentatieplek van het Eurovisie Songfestival.

"Nee", antwoordt ze woensdag tegen RTL Boulevard op de vraag of ze al is gebeld door de songfestivalorganisatie.

Wel interesse
Janzen is een vaak genoemde naam als favoriet voor het presentatieteam van het Europese liedjesfestijn in Rotterdam volgend jaar. Ze liet eerder al weten niet gevraagd te zijn. Maar nu volgens songfestivalgoeroe Cornald Maas binnenkort bekend wordt wie in mei de presentatie op zich neemt, is een presentatieplek voor Janzen hoogst onwaarschijnlijk. Ze heeft er wel nog steeds oren naar. "Ik denk dat als ik gevraagd zou worden, ik het wel zou doen."

NPO-lobby
De Tegelse, die deze maand nog een Zilveren Televizierster mocht ontvangen voor haar presentatiekunsten, denkt wel te weten waar het aan ligt. "Het is een NPO-feest, om het zo even te zeggen", zegt ze tegen RTL Boulevard. "En ik snap wel dat je daar gewoon mensen van de NPO voor vraagt. Maar ik vind het ook wel een een heel leuk gebaar als je omroepen samenvoegt en zegt: 'Goh, zullen we mensen delen?'"

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen