Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen wil wel, maar niet gevraagd voor songfestival

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 6:36

Hoewel het songfestival aan de neus van Maastricht voorbij ging, lijkt de enige andere prominente Limburgse inbreng onzeker. De Tegelse showbizzster Chantal Janzen is namelijk nog niet gevraagd voor de prestigieuze presentatieplek van het Eurovisie Songfestival.

"Nee", antwoordt ze woensdag tegen RTL Boulevard op de vraag of ze al is gebeld door de songfestivalorganisatie.

Wel interesse
Janzen is een vaak genoemde naam als favoriet voor het presentatieteam van het Europese liedjesfestijn in Rotterdam volgend jaar. Ze liet eerder al weten niet gevraagd te zijn. Maar nu volgens songfestivalgoeroe Cornald Maas binnenkort bekend wordt wie in mei de presentatie op zich neemt, is een presentatieplek voor Janzen hoogst onwaarschijnlijk. Ze heeft er wel nog steeds oren naar. "Ik denk dat als ik gevraagd zou worden, ik het wel zou doen."

NPO-lobby
De Tegelse, die deze maand nog een Zilveren Televizierster mocht ontvangen voor haar presentatiekunsten, denkt wel te weten waar het aan ligt. "Het is een NPO-feest, om het zo even te zeggen", zegt ze tegen RTL Boulevard. "En ik snap wel dat je daar gewoon mensen van de NPO voor vraagt. Maar ik vind het ook wel een een heel leuk gebaar als je omroepen samenvoegt en zegt: 'Goh, zullen we mensen delen?'"

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen