Overslaan en naar de inhoud gaan

Is Chantal Janzen weer de populairste tv-personality?

Geplaatst opwoensdag 16 september 2015 - 15:22

Chantal Janzen is ook dit jaar weer populair bij de stemmers voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Uit een tussenstand die woensdag op mediawebsite Televizier werd gepubliceerd, blijkt dat de Tegelse bij de acht televisievrouwen met de meeste stemmen zit. De prijs wordt uitgereikt aan de populairste vrouwelijke tv-personality van Nederland. Vorig jaar won Janzen de verkiezing.

Kanshebbers
Ook onder anderen Eva Jinek, Yvon Jaspers, Erica Terpstra, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Linda de Mol, Martine Bijl, Sophie Hilbrand en Wendy van Dijk maken kans.

Volgens hoofdredacteur Jeroen de Goeij is de verkiezing nog spannender dan andere jaren. "Het verschil in stemmen tussen de kanshebbers is nihil."

Televizier-Ring
Het Nederlandse publiek kan nog tot maandagochtend 28 september stemmen op de presentatoren op de website van Televizier. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 15 oktober wordt bekend of de Tegelse presentatrice er opnieuw met de prijs vandoor gaat. Vorig jaar was er nog meer Limburgs succes tijdens het gala. Flikken Maastricht won toen de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Youtube, AVROTROS
Youtube, AVROTROS
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flikken Maastricht genomineerd voor Televizier-Ring
Meer dan twee miljoen zien Flikken Maastricht winnen
ANP
Chantal Janzen weer in de race voor Zilveren Televizier-Ster
Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen