Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen weer aan het werk na zwangerschapsverlof

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 13:23

Chantal Janzen heeft haar eerste werkdag na haar zwangerschapsverlof.

Dit laat Chantal op Instagram weten. Daar post Janzen een foto samen met Britt Dekker. De presentatrice beviel 29 maart van haar tweede zoontje Bobby.

"M'n eerste werkdag na m'n verlof is leuk, want ik ben met deze lieve @brittdekker92", zo laat de presentatrice weten.

M’n eerste werkdag na mn verlof is leuk, want ik ben met deze lieve @brittdekker92

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

The Talent Project
Op 22 mei was Janzen al eerder even aan het werk. Toen was ze bezig met haar nieuwe programma: The Talent Project. Daarna ging de presentatrice weer even terug in haar 'baby bubble', zoals ze dit zelf noemde.

The Talent Project @rtl4 To be continued This fall So cool

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bevalling
Ondanks haar zwangerschapsverlof liet Janzen af en toe wel via social media of haar eigen mediamerk &C wat horen. Zo vertelde ze vorige maand openlijk over haar bevalling. "Los van het ene uur dat de ruggenprik nog niet werkte, vond ik het dus eigenlijk best wel leuk. Ik vond het mooi." Ook vertelde de presentatrice dat borstvoeding geven heel veel energie kost: "Ik eet nog meer dan daarvoor", vertelde ze met een knipoog.

Lees ook: Chantal Janzen toont trots eerste beelden van zoontje Bobby

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen