Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen vindt wangedrag rond The Voice 'om te kotsen'

Geplaatst opdonderdag 20 januari 2022 - 21:53

Chantal Janzen heeft gereageerd op de aflevering van het onlineprogramma BOOS, waarin verscheidene oud-kandidates en medewerkers van The Voice of Holland vertellen over het seksueel grensoverschrijdend gedrag waar zij slachtoffer van zijn geworden.

"Het is om te kotsen", schrijft de presentatrice uit Tegelen op Instagram.

"Zoveel respect voor alle slachtoffers. Alle sterkte toegewenst voor al deze vrouwen", aldus Janzen. De presentatrice van The Voice benadrukt dat het "ontzettend moedig" is dat verscheidene vrouwen hun verhaal hebben gedaan in BOOS.

Lees ook: The Voice-winnaar Phil Bee: 'Het is echt schandalig'

Medepresentator Martijn Krabbé meldde afgelopen zaterdag al dat hij 'compleet overvallen en in shock was door het nieuws over The Voice.

Lees ook: Janzen: werk van zuivere medewerkers The Voice nu verpest

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen