Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen verrast ernstig zieke fan in ziekenhuis

Geplaatst opwoensdag 11 september 2019 - 22:54

Chantal Janzen heeft dinsdag als verrassing een ernstig zieke fan opgezocht in het ziekenhuis.

De Tegelse ging langs bij de zieke Kiki in het Prinses Máxima Centrum.

Limburgse vlaai
"Wat heb je toch een lieve vriendinnetjes om je heen", schrijft de showbizz-ster op Instagram. "Want deze 'engerds' hebben mij de afgelopen twee weken helemaal platgespamd en gestalkt met berichtjes over jou. Het was een eer om jou te ontmoeten gisteren. Er was Limburgse vlaai, er werd veel geknuffeld, er waren jouw papa en mama en we hadden matching sokken."

Kus
De BN'er sloot haar bericht af met het verzoek aan haar volgers om te reageren met een kus-emoji. "Waarom zeggen we niet, dat is iets tussen ôs Kiek en mij #kusvoorkiki", zo schrijft ze.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen