Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen te zien in Amerikaans tv-programma

Geplaatst opwoensdag 10 oktober 2018 - 9:57

Chantal Janzen en Angela Groothuizen zijn te zien in een Amerikaanse tv-show. Waarschijnlijk gaat het om The World's Best, een nieuwe talentenjacht van televisiezender CBS.

Janzen heeft dinsdag in RTL Boulevard bevestigd dat de twee voor een programma in de Verenigde Staten zijn, maar kan nog niet zeggen om welke show het gaat.

Los Angeles
"Ik kan er echt niets over zeggen, dan krijg ik problemen", vertelt de presentatrice tegen RTL Boulevard. "We zijn hier in ieder geval voor een Amerikaans programma waarvoor Angela en ik zijn benaderd. Het is echt fantastisch, we kijken onze ogen uit." Op de Instagram van Janzen was al een selfie met Groothuizen vanuit Los Angeles te zien. "To be continued people, to be freaking continued", luidt het onderschrift.

Speculaties
De speculaties laaien ook op door de promotiefoto van The World's Best. Op de foto staan juryleden James Corden, RuPaul Charles, Drew Barrymore en Faith Hill met een grote groep mensen op de achtergrond, waarin Janzen en Groothuizen mogelijk te spotten zijn.

Experts
In The World's Best moet talenten niet alleen de vakjury overtuigen, maar ook een groep van vijftig experts van over de hele wereld. Uiteindelijk wordt één act tot grote winnaar gekroond. Dat lot zou dus zomaar in de handen van de twee Nederlandse dames kunnen liggen.

Familie
Janzen hoefde haar familie niet te missen op reis. Ze nam haar man Marco en zoons James (9) en Bobby (6 maanden) mee naar Los Angeles.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen