Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen te zien in Amerikaans tv-programma

Geplaatst opwoensdag 10 oktober 2018 - 9:57

Chantal Janzen en Angela Groothuizen zijn te zien in een Amerikaanse tv-show. Waarschijnlijk gaat het om The World's Best, een nieuwe talentenjacht van televisiezender CBS.

Janzen heeft dinsdag in RTL Boulevard bevestigd dat de twee voor een programma in de Verenigde Staten zijn, maar kan nog niet zeggen om welke show het gaat.

Los Angeles
"Ik kan er echt niets over zeggen, dan krijg ik problemen", vertelt de presentatrice tegen RTL Boulevard. "We zijn hier in ieder geval voor een Amerikaans programma waarvoor Angela en ik zijn benaderd. Het is echt fantastisch, we kijken onze ogen uit." Op de Instagram van Janzen was al een selfie met Groothuizen vanuit Los Angeles te zien. "To be continued people, to be freaking continued", luidt het onderschrift.

Speculaties
De speculaties laaien ook op door de promotiefoto van The World's Best. Op de foto staan juryleden James Corden, RuPaul Charles, Drew Barrymore en Faith Hill met een grote groep mensen op de achtergrond, waarin Janzen en Groothuizen mogelijk te spotten zijn.

Experts
In The World's Best moet talenten niet alleen de vakjury overtuigen, maar ook een groep van vijftig experts van over de hele wereld. Uiteindelijk wordt één act tot grote winnaar gekroond. Dat lot zou dus zomaar in de handen van de twee Nederlandse dames kunnen liggen.

Familie
Janzen hoefde haar familie niet te missen op reis. Ze nam haar man Marco en zoons James (9) en Bobby (6 maanden) mee naar Los Angeles.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen