Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen te zien in Amerikaans tv-programma

Geplaatst opwoensdag 10 oktober 2018 - 9:57

Chantal Janzen en Angela Groothuizen zijn te zien in een Amerikaanse tv-show. Waarschijnlijk gaat het om The World's Best, een nieuwe talentenjacht van televisiezender CBS.

Janzen heeft dinsdag in RTL Boulevard bevestigd dat de twee voor een programma in de Verenigde Staten zijn, maar kan nog niet zeggen om welke show het gaat.

Los Angeles
"Ik kan er echt niets over zeggen, dan krijg ik problemen", vertelt de presentatrice tegen RTL Boulevard. "We zijn hier in ieder geval voor een Amerikaans programma waarvoor Angela en ik zijn benaderd. Het is echt fantastisch, we kijken onze ogen uit." Op de Instagram van Janzen was al een selfie met Groothuizen vanuit Los Angeles te zien. "To be continued people, to be freaking continued", luidt het onderschrift.

Speculaties
De speculaties laaien ook op door de promotiefoto van The World's Best. Op de foto staan juryleden James Corden, RuPaul Charles, Drew Barrymore en Faith Hill met een grote groep mensen op de achtergrond, waarin Janzen en Groothuizen mogelijk te spotten zijn.

Experts
In The World's Best moet talenten niet alleen de vakjury overtuigen, maar ook een groep van vijftig experts van over de hele wereld. Uiteindelijk wordt één act tot grote winnaar gekroond. Dat lot zou dus zomaar in de handen van de twee Nederlandse dames kunnen liggen.

Familie
Janzen hoefde haar familie niet te missen op reis. Ze nam haar man Marco en zoons James (9) en Bobby (6 maanden) mee naar Los Angeles.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen