Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen te zien in Amerikaans tv-programma

Geplaatst opwoensdag 10 oktober 2018 - 9:57

Chantal Janzen en Angela Groothuizen zijn te zien in een Amerikaanse tv-show. Waarschijnlijk gaat het om The World's Best, een nieuwe talentenjacht van televisiezender CBS.

Janzen heeft dinsdag in RTL Boulevard bevestigd dat de twee voor een programma in de Verenigde Staten zijn, maar kan nog niet zeggen om welke show het gaat.

Los Angeles
"Ik kan er echt niets over zeggen, dan krijg ik problemen", vertelt de presentatrice tegen RTL Boulevard. "We zijn hier in ieder geval voor een Amerikaans programma waarvoor Angela en ik zijn benaderd. Het is echt fantastisch, we kijken onze ogen uit." Op de Instagram van Janzen was al een selfie met Groothuizen vanuit Los Angeles te zien. "To be continued people, to be freaking continued", luidt het onderschrift.

Speculaties
De speculaties laaien ook op door de promotiefoto van The World's Best. Op de foto staan juryleden James Corden, RuPaul Charles, Drew Barrymore en Faith Hill met een grote groep mensen op de achtergrond, waarin Janzen en Groothuizen mogelijk te spotten zijn.

Experts
In The World's Best moet talenten niet alleen de vakjury overtuigen, maar ook een groep van vijftig experts van over de hele wereld. Uiteindelijk wordt één act tot grote winnaar gekroond. Dat lot zou dus zomaar in de handen van de twee Nederlandse dames kunnen liggen.

Familie
Janzen hoefde haar familie niet te missen op reis. Ze nam haar man Marco en zoons James (9) en Bobby (6 maanden) mee naar Los Angeles.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen