Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen slaat handen ineen met Weight Watchers

Geplaatst opdinsdag 18 december 2018 - 9:28

Chantal Janzen gaat met haar magazine &C nauw samenwerken met dieetprogramma Weight Watchers.

Het magazine van de Tegelse blondine gaat de campagne #MyWhy ondersteunen van het dieetprogramma, zo meldt Nederlands Medianieuws.

Gezonder leven
Met de wereldwijde campagne, die op 26 december wordt afgetrapt, wil Weight Watchers (WW) mensen aanmoedigen om volgend jaar gezonder te leven. In Nederland gaat het dieetprogramma met &C samenwerken. Janzen gaat zelf ook met het programma meedoen.

Tompouce
"Het fijne van WW is dat het verder gaat dan de doelstelling enkel gewicht te verliezen", zegt Janzen. "Goed in je vel zitten is voor &C veel belangrijker en daarom hebben wij enorm veel zin om samen met WW aan onze doelstellingen te werken. Balans is hier het sleutelwoord. Voor ons betekent dat soms maar één tompouce en soms een extra blokje om of meer tijd voor jezelf."

Prijs
De glossy en het mediaplatform van de Tegelse tv-persoonlijkheid vielen onlangs in de prijzen. &C ging aan de haal met de PostNL Mercur Partnership van het Jaar.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen