Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen slaat handen ineen met Weight Watchers

Geplaatst opdinsdag 18 december 2018 - 9:28

Chantal Janzen gaat met haar magazine &C nauw samenwerken met dieetprogramma Weight Watchers.

Het magazine van de Tegelse blondine gaat de campagne #MyWhy ondersteunen van het dieetprogramma, zo meldt Nederlands Medianieuws.

Gezonder leven
Met de wereldwijde campagne, die op 26 december wordt afgetrapt, wil Weight Watchers (WW) mensen aanmoedigen om volgend jaar gezonder te leven. In Nederland gaat het dieetprogramma met &C samenwerken. Janzen gaat zelf ook met het programma meedoen.

Tompouce
"Het fijne van WW is dat het verder gaat dan de doelstelling enkel gewicht te verliezen", zegt Janzen. "Goed in je vel zitten is voor &C veel belangrijker en daarom hebben wij enorm veel zin om samen met WW aan onze doelstellingen te werken. Balans is hier het sleutelwoord. Voor ons betekent dat soms maar één tompouce en soms een extra blokje om of meer tijd voor jezelf."

Prijs
De glossy en het mediaplatform van de Tegelse tv-persoonlijkheid vielen onlangs in de prijzen. &C ging aan de haal met de PostNL Mercur Partnership van het Jaar.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen