Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen scoort: nieuwe programma's, hoge kijkcijfers

Geplaatst opzondag 31 maart 2019 - 11:52

Chantal Janzen scoort hoge kijkcijfers met haar nieuwe televisieprogramma's.

Donderdag ging 'Chantal Komt Werken' in première en zaterdagavond maakte ze haar opwachting in 'Kees & Co'.

Meer dan een miljoen
De eerste aflevering van beide programma's trok meer dan een miljoen kijkers. 'Chantal Komt Werken' werd door meer dan 1.3 miljoen mensen bekeken. 'Kees en Co' was na het NOS journaal van acht uur het best bekeken programma op zaterdagavond. Ruim anderhalf miljoen mensen zaten hiervoor aan de buis gekluisterd.

Verjaardag
Er was meer reden om te vieren voor de actrice. Vrijdag was de verjaardag van haar zoontje, die een jaar werd. Zelf mocht ze in februari 40 kaarsjes uitblazen.

Lees ook: Chantal Janzen wordt 40 jaar: 'Alle dromen uitgekomen'

Toekomst
Op dit moment is de Limburgse actrice ook te zien in persiflageprogramma 'De TV Kantine'. Daarnaast maakt ze in de nabije toekomst haar opwachting in een aantal andere programma's. Zo heeft ze een rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Verder gaat ze samen met Martijn Krabbé 'The Voice of Holland' presenteren.

Lees ook: Chantal Janzen gaat The Voice of Holland presenteren

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen