Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen in race voor Gouden Televizier-Ring

Geplaatst opdinsdag 26 juli 2016 - 15:17

Het populaire programma Chantal blijft Slapen is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring.

Het programma, waarin Chantal Janzen blijft logeren bij bekende Nederlanders, is één van de vijftien kanshebbers voor de jaarlijkse televisieprijs.

Stembus
Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt over drie maanden plaats, maar de stembussen worden al over een maand geopend. Dat betekent dat de selectielijst voor de tv-prijs steeds meer vorm krijgt. Deze is inmiddels bijna compleet. Dat heeft de organisatie laten weten. Tot dusver zijn vijftien programma's genomineerd.

Divorce
De Tegelse duizendpoot is niet alleen met Chantal blijft Slapen in de race voor een Gouden Televizier-Ring. De serie Divorce, waar Janzen ook een rol in vervult, is eveneens een van de kanshebbers.

Concurrentie
De Gouden Televizier-Ring is vooralsnog geen gelopen race voor de Tegelse. Ze moet de concurrentiestrijd aangaan met veelbekeken programma's' als Heel Holland Bakt, Mindf*ck, Geer & Goor Zoeken Een Hobby en Moordvrouw.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt op 13 oktober plaats.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster
Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster
Smeris gooit hoge ogen in Televizier-Ring tussenstand
Chantal: 'Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn niet uit'
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen