Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen in race voor Gouden Televizier-Ring

Geplaatst opdinsdag 26 juli 2016 - 15:17

Het populaire programma Chantal blijft Slapen is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring.

Het programma, waarin Chantal Janzen blijft logeren bij bekende Nederlanders, is één van de vijftien kanshebbers voor de jaarlijkse televisieprijs.

Stembus
Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt over drie maanden plaats, maar de stembussen worden al over een maand geopend. Dat betekent dat de selectielijst voor de tv-prijs steeds meer vorm krijgt. Deze is inmiddels bijna compleet. Dat heeft de organisatie laten weten. Tot dusver zijn vijftien programma's genomineerd.

Divorce
De Tegelse duizendpoot is niet alleen met Chantal blijft Slapen in de race voor een Gouden Televizier-Ring. De serie Divorce, waar Janzen ook een rol in vervult, is eveneens een van de kanshebbers.

Concurrentie
De Gouden Televizier-Ring is vooralsnog geen gelopen race voor de Tegelse. Ze moet de concurrentiestrijd aangaan met veelbekeken programma's' als Heel Holland Bakt, Mindf*ck, Geer & Goor Zoeken Een Hobby en Moordvrouw.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt op 13 oktober plaats.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster
Chantal Janzen wint opnieuw Zilveren Televizier-Ster
Smeris gooit hoge ogen in Televizier-Ring tussenstand
Chantal: 'Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn niet uit'
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen