Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen opnieuw beste presentatrice van Nederland

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 22:10

Chantal Janzen heeft donderdagavond opnieuw de Televizier-Ring voor beste presentatrice gewonnen. Dit is de vierde keer dat de grand dame van RTL de prijs in de wacht sleept.

De Tegelse schitterde in afwezigheid, maar liet de award door haar eigen mini-me Fië Kolkka en goede vriend Carlo Boszhard ophalen. Chantal versloeg Eva Jinek en Geraldine Kemper.

Beste actrice
N
aast La Janzen was er nog een andere Limburgse genomineerd voor een prijs. Lies Visschedijk was in de race om de beste tv-actrice van ons land te worden, maar de Heelse moest het afleggen tegen de twee hoofdrolspeelsters van de kijkcijferhit De Luizenmoeder, Jennifer Hoffman en Ilse Warringa. Die laatste ging er met de award vandoor.

Limburgs tintje
Ondanks dat de twee Limburgse dames niet aanwezig waren tijdens de
awardshow, stonden er toch een paar Limburgse meiden op het podium. De dansende zusjes Norah, Yarah en Rosa uit Meerssen mochten met niemand minder dan Ronnie Flex een spetterend optreden geven. Dit als aankondiging van de uitreiking van de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kindertelevisieprogramma.

De tweeling en hun zusje kregen eerder dit jaar wereldfaam doordat hun optreden bij Ellen Degeneres in Amerika. Een filmpje daarvan werd online miljoenen keren bekeken.

Lees ook: Meerssense zusjes geven Ellen Degeneres Nederlandse les

Chantal zit momenteel in Los Angeles voor de opnames van een televisieprogramma. Op haar Instagram laat ze weten erg dankbaar te zijn de prijs opnieuw te winnen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen