Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen opnieuw beste presentatrice van Nederland

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 22:10

Chantal Janzen heeft donderdagavond opnieuw de Televizier-Ring voor beste presentatrice gewonnen. Dit is de vierde keer dat de grand dame van RTL de prijs in de wacht sleept.

De Tegelse schitterde in afwezigheid, maar liet de award door haar eigen mini-me Fië Kolkka en goede vriend Carlo Boszhard ophalen. Chantal versloeg Eva Jinek en Geraldine Kemper.

Beste actrice
N
aast La Janzen was er nog een andere Limburgse genomineerd voor een prijs. Lies Visschedijk was in de race om de beste tv-actrice van ons land te worden, maar de Heelse moest het afleggen tegen de twee hoofdrolspeelsters van de kijkcijferhit De Luizenmoeder, Jennifer Hoffman en Ilse Warringa. Die laatste ging er met de award vandoor.

Limburgs tintje
Ondanks dat de twee Limburgse dames niet aanwezig waren tijdens de
awardshow, stonden er toch een paar Limburgse meiden op het podium. De dansende zusjes Norah, Yarah en Rosa uit Meerssen mochten met niemand minder dan Ronnie Flex een spetterend optreden geven. Dit als aankondiging van de uitreiking van de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kindertelevisieprogramma.

De tweeling en hun zusje kregen eerder dit jaar wereldfaam doordat hun optreden bij Ellen Degeneres in Amerika. Een filmpje daarvan werd online miljoenen keren bekeken.

Lees ook: Meerssense zusjes geven Ellen Degeneres Nederlandse les

Chantal zit momenteel in Los Angeles voor de opnames van een televisieprogramma. Op haar Instagram laat ze weten erg dankbaar te zijn de prijs opnieuw te winnen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen