Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen opnieuw beste presentatrice van Nederland

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 22:10

Chantal Janzen heeft donderdagavond opnieuw de Televizier-Ring voor beste presentatrice gewonnen. Dit is de vierde keer dat de grand dame van RTL de prijs in de wacht sleept.

De Tegelse schitterde in afwezigheid, maar liet de award door haar eigen mini-me Fië Kolkka en goede vriend Carlo Boszhard ophalen. Chantal versloeg Eva Jinek en Geraldine Kemper.

Beste actrice
N
aast La Janzen was er nog een andere Limburgse genomineerd voor een prijs. Lies Visschedijk was in de race om de beste tv-actrice van ons land te worden, maar de Heelse moest het afleggen tegen de twee hoofdrolspeelsters van de kijkcijferhit De Luizenmoeder, Jennifer Hoffman en Ilse Warringa. Die laatste ging er met de award vandoor.

Limburgs tintje
Ondanks dat de twee Limburgse dames niet aanwezig waren tijdens de
awardshow, stonden er toch een paar Limburgse meiden op het podium. De dansende zusjes Norah, Yarah en Rosa uit Meerssen mochten met niemand minder dan Ronnie Flex een spetterend optreden geven. Dit als aankondiging van de uitreiking van de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kindertelevisieprogramma.

De tweeling en hun zusje kregen eerder dit jaar wereldfaam doordat hun optreden bij Ellen Degeneres in Amerika. Een filmpje daarvan werd online miljoenen keren bekeken.

Lees ook: Meerssense zusjes geven Ellen Degeneres Nederlandse les

Chantal zit momenteel in Los Angeles voor de opnames van een televisieprogramma. Op haar Instagram laat ze weten erg dankbaar te zijn de prijs opnieuw te winnen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen