Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen oefent voor Songfestival: 'España olé'

Geplaatst opdinsdag 21 januari 2020 - 20:04

Nog een week te gaan en dan is Chantal Janzen voor het eerst als presentatrice van het Songfestival te zien. Ze is met co-presentator Jan Smit al volop aan het oefenen.

Dat is te zien op een filmpje dat de zanger uit Volendam dinsdag op Instagram heeft gezet.

Favoriet
Begin december werd bekend dat de presentatrice uit Tegelen, Jan Smit en Edsilia Rombley het presentatietrio vormen voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De naam van Janzen werd al vaak genoemd als favoriet voor de presentatieklus van het Europese liedjesfestijn. Uiteindelijk heeft ze de felbegeerde klus te pakken.

Loting
De RTL-ster oefende dinsdag samen met zanger Jan Smit de aanstaande loting van het Songfestival. Dan wordt bepaald welke landen in welke halve finale acte de présence mogen geven. De halve finales zijn op 12 en 14 mei in Ahoy Rotterdam.

Olé
Een serieuze aangelegenheid, maar de presentatoren laten zien dat er ook ruimte is voor een geintje. "The next country is Spain", aldus Janzen. Jan Smit vult vervolgens in zijn beste Spaans aan: "España". De Tegelse showbizzster kan het dan niet laten om er nog 'olé' achter te zeggen.

De officiële loting is op 28 januari en wordt live uitgezonden op NPO 1.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen