Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen oefent voor Songfestival: 'España olé'

Geplaatst opdinsdag 21 januari 2020 - 20:04

Nog een week te gaan en dan is Chantal Janzen voor het eerst als presentatrice van het Songfestival te zien. Ze is met co-presentator Jan Smit al volop aan het oefenen.

Dat is te zien op een filmpje dat de zanger uit Volendam dinsdag op Instagram heeft gezet.

Favoriet
Begin december werd bekend dat de presentatrice uit Tegelen, Jan Smit en Edsilia Rombley het presentatietrio vormen voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De naam van Janzen werd al vaak genoemd als favoriet voor de presentatieklus van het Europese liedjesfestijn. Uiteindelijk heeft ze de felbegeerde klus te pakken.

Loting
De RTL-ster oefende dinsdag samen met zanger Jan Smit de aanstaande loting van het Songfestival. Dan wordt bepaald welke landen in welke halve finale acte de présence mogen geven. De halve finales zijn op 12 en 14 mei in Ahoy Rotterdam.

Olé
Een serieuze aangelegenheid, maar de presentatoren laten zien dat er ook ruimte is voor een geintje. "The next country is Spain", aldus Janzen. Jan Smit vult vervolgens in zijn beste Spaans aan: "España". De Tegelse showbizzster kan het dan niet laten om er nog 'olé' achter te zeggen.

De officiële loting is op 28 januari en wordt live uitgezonden op NPO 1.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen