Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen nieuw jurylid van Das Supertalent

Geplaatst opmaandag 5 juli 2021 - 22:51

Chantal Janzen neemt komend seizoen plaats achter de jurydesk van het Duitse televisieprogramma Das Supertalent.

"Na zes jaar als jurylid in de Nederlandse versie van het programma (Holland's Got Talent, red.) kijk ik ernaar uit om dit keer alle Duitse talenten op het podium te zien", laat het Tegelse multitalent op de website &C weten.

Opfriscursus
Het is niet de eerste keer dat Janzen op de Duitse televisie te zien is. Ze presenteerde eerder al eens The Voice Kids en zat in de jury van het Duitse programma Superkids. Toch grapt Janzen op Instagram dat haar Duits wel even een opfriscursus kan gebruiken. "Dus nonnen in Vught heren I come again."

Nieuwe jury
Das Supertalent krijgt komend seizoen een compleet nieuwe jury. Naast Janzen nemen de Duitse modeontwerper Michael Michalsky en voetballer Lukas Podolski achter de jurydesk plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen