Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen niet welkom bij Johan Derksen

Geplaatst opdinsdag 15 november 2016 - 18:23

Chantal Janzen kan een naam schrappen van haar logeerlijstje voor het populaire programma Chantal Blijft Slapen.

Voetbalkenner en RTL 7-ster Johan Derksen heeft een uitnodiging van de Tegelse blondine geweigerd. Dat heeft 'De Snor' maandagavond in Voetbal Inside gezegd.

Snuffelen
Derksen, die in zijn voetbalcarrière onder andere voor MVV speelde, voelt zich vooral niet prettig bij het onderdeel in het populaire programma waarin Janzen 's nachts als iedereen slaapt door het huis gaat snuffelen. "Ik begrijp niet dat mensen daar aan meedoen", aldus Derksen. "Die Chantal Janzen heeft mij ook benaderd, maar ik ga toch niet in m’n nest liggen met m’n vrouw en dat Chantal Janzen dan met een camera in je slaapkamer loopt."

Onderbroek
Het is overigens niet zo dat de voetbalkenner naakt slaapt, zoals in het programma gesuggereerd werd. Toch vindt Derksen het onprettig: "Ik slaap niet naakt, ik houd mijn onderbroek aan", zegt hij. "En mijn vrouw heeft een joggingpak aan."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Chantal Janzen zet Edwin Evers voor schut
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Mark Rutte en koningspaar op verlanglijst Chantal Janzen
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Freek Vonk schiet Chantal Janzen te hulp onder de douche
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen