Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen neemt Gouden Film-award in ontvangst

Geplaatst opwoensdag 12 april 2017 - 14:31

Chantal Janzen is dinsdagmiddag in het Amsterdamse Tuschinski verrast met een Gouden Film-award.

De komische speelfilm Het Verlangen, waarin de actrice uit Tegelen de hoofdrol vervult, heeft namelijk de Gouden Film-status bereikt.

Lees ook: Chantal Janzen blij met positieve reacties op première.

Dit houdt in dat meer dan 100.000 bezoekers de film, over het schrijfdebuut van schoenenverkoopster Brigitte, in de bioscoop hebben gezien.

Uitgeverij
De komedie gaat over twee broers (Gijs Naber en Alex Klaasen) die samen een uitgeverij hebben en met moeite de neus boven water kunnen houden. Als de alles behalve mediagenieke en stotterende schrijver Herman, gespeeld door Peter Bolhuis, een geweldig boek heeft geschreven, besluiten de uitgevers te doen alsof de aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte (Chantal Janzen) het verhaal heeft geschreven.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen speelt hoofdrol in nieuwe speelfim
Chantal in het geheim te gast bij DWDD
Chantal Janzen blij met positieve reacties op première
Chantal Janzen neemt afscheid van Rachel Hazes
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen