Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen maakt kerstliedje met tout bekend Nederland

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 13:07

Vergeet Do They Know It's Christmas van Band Aid. Chantal Janzen heeft tout bekend Nederland opgetrommeld om een nieuwe kersthit te maken.

Zo'n dertig BN'ers blazen met de Tegelse nieuw leven in het nummer 'Ik ben een Kerstbal' van Bert en Ernie om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderkanker.

Limburgse collega
Het lied werd vrijdagochtend uitgebracht. Janzen zingt onder andere samen met Songfestivalcollega Edsilia Rombley en de Maastrichtse Hadewych Minis. Ook Marco Borsato, Youp van 't Hek, Claudia de Breij, Simone Kleinsma, Ruth Jacott en Willeke Alberti wagen zich aan de kerstkraker uit Sesamstraat.

Lees ook: Limburgs tintje: Chantal Janzen presenteert Songfestival

Ambassadeur
In september bracht de succesvolle BN'er nog een bezoek aan een ernstig zieke fan in het Prinses Máxima Centrum. De opbrengsten van het nummer gaan naar het goede doel waarvan Janzen sinds dit jaar ambassadeur is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen