Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen maakt kerstliedje met tout bekend Nederland

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 13:07

Vergeet Do They Know It's Christmas van Band Aid. Chantal Janzen heeft tout bekend Nederland opgetrommeld om een nieuwe kersthit te maken.

Zo'n dertig BN'ers blazen met de Tegelse nieuw leven in het nummer 'Ik ben een Kerstbal' van Bert en Ernie om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderkanker.

Limburgse collega
Het lied werd vrijdagochtend uitgebracht. Janzen zingt onder andere samen met Songfestivalcollega Edsilia Rombley en de Maastrichtse Hadewych Minis. Ook Marco Borsato, Youp van 't Hek, Claudia de Breij, Simone Kleinsma, Ruth Jacott en Willeke Alberti wagen zich aan de kerstkraker uit Sesamstraat.

Lees ook: Limburgs tintje: Chantal Janzen presenteert Songfestival

Ambassadeur
In september bracht de succesvolle BN'er nog een bezoek aan een ernstig zieke fan in het Prinses Máxima Centrum. De opbrengsten van het nummer gaan naar het goede doel waarvan Janzen sinds dit jaar ambassadeur is.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen