Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen keert niet terug bij Kees & Co

Geplaatst opwoensdag 25 september 2019 - 21:54

Chantal Janzen houdt het na één seizoen gezien bij comedyserie Kees & Co.

Door een de overvolle agenda heeft de Tegelse geen tijd meer voor de serie, zo heeft ze verteld bij RTL Boulevard.

Schoondochter
In maart van dit jaar keerde de serie na twaalf jaar terug op de buis. Janzen vertolkte de rol van Coosje, de schoondochter van Kees. Wie in het nieuwe seizoen deze rol gaat spelen, is nog niet bekend.

Lees ook: Chantal Janzen genomineerd voor twee Televizier-Sterren

Nominaties
Opvallend is dat de blondine eerder deze week werd genomineerd voor een Televizier-ster voor beste actrice. Nota bene voor haar rol in Kees & Co. "Ik ga het namelijk niet meer doen, maar dat weet nog niemand. Het past gewoon echt niet", zei ze. "Met heel veel plezier heb ik gespeeld in een van de leukste comedyseries, maar acht weken vrij maken in de agenda is door nieuwe plannen helaas niet meer mogelijk.”

Lees ook: Kees & Co: een droom die uitkomt voor Chantal Janzen

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen